Jump to content

engine comm failure on 09 Knight


Recommended Posts

I replaced the starting batteries and screwed up and went to put the control wires on in reverse and it sparked.  

Now i an getting a check engine light and  and an engine comm failure message,  I am guessing   a blown fuse but I can't find it,  Any ideas?

Thanks for your help

Ralph

09 Monaco Knight

Link to comment
Share on other sites

My schematic shows two positive connections to ECM with 30 amp fuses in rear distribution.

Link to comment
Share on other sites

Had a failure warning flash on dash while under way and 30 seconds later had a complete engine failure. In rear big boy box in top leftcorner a green colored plastic junction block w/8 white ground wires 1 was loose and thats what caused engine failure w/no crank start failure.

Link to comment
Share on other sites

On 3/11/2021 at 4:39 PM, Gary M said:

My schematic shows two positive connections to ECM with 30 amp fuses in rear distribution.

Gary, thanks That was what I needed.  Found 2 blown 30 amp mini fuses replaced and running great

Much Appreciated

Link to comment
Share on other sites

4 hours ago, tarp199 said:

Gary, thanks That was what I needed.  Found 2 blown 30 amp mini fuses replaced and running great

Much Appreciated

Fantastic!!!!!

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

×
×
  • Create New...